Architecture

Multi-platform Gap House by Store Muu

Japanese design studio Store Muu has unbelievably managed to build an incredible house known as the Gap House, in a very lean space of just 59 square meters between two existing building in Kanagawa, Japan. The studio has designed the house in a way that can accommodate a family of four.

The entire living space is segmented into three elevated platforms which are: ground floor acting as a hall and living room, the second floor as the kitchen and dining area, while the third, i.e., the uppermost loft is a comparatively spacious children’s playroom that also functions as an auxiliary bedroom. Offering an additional storage space, the bedroom has large windows to let the ample sunlight come in. Sea-facing front facade takes advantage of gushes of cool breeze coming from nearby Sagami Bay. The open space facilitates the free and uninterrupted flow of fresh air, making the entire area revitalized and calm. The unsymmetrical shape of the house provides a parking area at the front and a garden at the back.

img_1_1474461609_003e4e22c85049bbbf081f76bf815b1b_3

Store Muu’s Gap House

123

Entrance of the house

img_4_1474461609_8c76f347c10e65def411e937493ca72a_5

View of the kitchen and dining area

img_3_1474461609_c27c835446d02adce38bceb4f419123_4

Children’s playroom

img_8_1474461609_aebf9be68af2f22489beecdba569740d_6

Spacious playroom

Yhouse08.jpg_7

Neighbourhood view of Gap House

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

“Smart Slippers” at this Japanese Hotel is the Best Way to Kick-start Your Vacation

Smart technology has surely reached its pinnacle. Who ...